WIN: 5 Duotickets voor Praga Khan – vrijdag 29 november 2019

De eerste 5 mailers winnen een duoticket. Mailen naar uitbalie@zottegem.be

Praga Khan behoeft nauwelijks nog een introductie. 10 jaar na de succesvolle theatershows The Next Dimension, Code Red en Frame By Frame keert Praga Khan terug naar het theater met een nieuwe reeks theatershows.

Met Khantasia, geprogrammeerd voor het najaar van 2019, wil Maurice Engelen opnieuw de grenzen van zijn artistieke mogelijkheden verleggen. Khantasia zal je meenemen op een reis van 30 jaar Praga Khan hits welke speciaal voor deze show in een semi-akoestisch kleedje gestoken worden. De show zal, naast de gebruikelijke gastartiesten, performers en muzikanten, een verbluffend spektakel aan visuele en muzikale hoogstandjes tonen.

CC Zoetegem geeft 5 gratis duotickets weg naar de eerste vijf mailers. Mailen kan naar uitbalie@zottegem.be

Veel succes!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X