Diefstal verijdeld in Zottegem

Gisteren werd een diefstal verijdeld in het centrum van Zottegem.

Het ging om een horeca-zaak in de Vestenstraat. De eigenaar keerde onverwachts terug, nadat hij zijn portefeuille er was vergeten. Toen hij ter plaatse kwam zag hij hoe drie personen zich op het terras van de horeca-zaak bevonden. In een vouw-tent die daar was opgesteld voor een evenement dit weekend. Toen ze hem zagen, maakten de drie verdachten zich uit de voeten. In een bestelwagen met Roemeense nummerplaat. De eigenaar achtervolgde de bestelwagen, maar zonder resultaat. Getuigen van dit voorval of mensen die hier iets meer over kunnen vertellen, worden gevraagd contact op te nemen met de politie van Zottegem op het nummer 09 364 47 30 of via 112, het noodnummer van de politie.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X