MFL-Herzele klokt voorlopig af op 14.609,50 euro!

MFL-Herzele, de goededoelenactie die de laatste weken Herzele in de ban hield, kende dit weekend haar hoogtepunt met een 36 uur durende radiomarathon op Radio Star.

©Sophie Richez - Yves Evenepoel voorzitter Open Vld Ninove

Open VLD Ninove kiest een nieuw bestuur

De leden van Open VLD Ninove hebben op 5 oktober een nieuw bestuur gekozen. Buiten het bestuur en de herverkiezing van Yves Evenepoel voorzitter, werden ook de regioafgevaardigden aangeduid.

De bestuursleden die Ninove gaan vertegenwoordigen in de regionale partijwerking zijn respectievelijk Tania De Jonge, Luc Chevalier, Michel Bellemans, Magda Depelseneer, Bart Spiliers en de lokale voorzitter. De leden duiden ook aan wie de voorzitter ondersteunt in de dagelijkse werking van de partij, namelijk de kandidaat met de meeste voorkeurstemmen wordt ondervoorzitter, in zoverre hij geen burgemeester of schepen is. Jan Arijs, als 1ste opvolger na burgemeester Tania De Jonge, ondervoorzitter en Dirk Hemerijckx, als niet-mandataris, 2de ondervoorzitter nemen deze taak op zich.

Leden van Open Vld Ninove met vooraan in het midden Tania De Jonge (Burgemeester)
©Sophie Richez – Leden van Open Vld Ninove met vooraan in het midden Tania De Jonge (Burgemeester)

Het nieuwe bestuur kwam vorige week voor het eerst samen. E én van de eerste punten van de agenda was dan ook de andere taken van het dagelijks bestuur toewijzen.  De nieuwe secretaris is Luc Chevalier. Penningmeester van de afdeling is ook voor de komende legislatuur Magda Van Den Brempt. Evenzeer blijft Magda Depelseneer op post als ledenverantwoordelijke.

Dit nieuwe bestuur is en blijft een luisterend oor voor de Ninoofse bevolking. “Daarnaast wil ik deze termijn gebruiken om verder in te zetten op vernieuwing, verjonging binnen de lokale afdeling en vooral meer betrokkenheid van onze talentvolle jongeren” aldus nog Yves Evenepoel

X