Week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter in Brakel

Week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter
Al voor de 4 de keer op rij gaat de ‘Week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter’ door. Dit jaar gaat de week door van 18 tot en met 24 november. Schepen voor milieu Peter Vanderstuyf: “Tijdens die week roepen we speciaal de mensen op om de afvalophaler, recyclageparkwachters én de lokale netheidswerkers te bedanken voor hun inzet. Dagelijks zijn deze mensen in weer en wind paraat om ons afval zo goed mogelijk te beheren en af te voeren.
Hierbij gaat niet alleen mijn dank naar onze gemeentelijke recyclageparkwachters, binnenkort verandert ons containerpark van naam en wordt het recyclagepark, maar ook naar onze meer dan 25 mooimakers, die zich belangeloos inzetten om onze mooie gemeente vrij te houden van zwerfafval.
Onze mooimakers zullen trouwens binnenkort, op woensdag 4 december meer bepaald, worden uitgenodigd op een infomoment als dank voor hun inzet.”
Foto De recyclageparkwachters werden getrakteerd met tomatensoep met balletjes door de bevoegde schepen .