Een goed gevuld eindejaarsprogramma voor Geraardsbergen


Geraardsbergen. Ook dit jaar heeft Geraardsbergen een goed gevuld eindejaarsprogramma! Sprankelend Geraardsbergen tovert december om tot een heuse feestmaand.

Kerstmarkt
Van vrijdag 13 tot zondag 15 december kan je op het Stationsplein genieten van lekkere hapjes, warme dranken en allerlei geschenkjes. We openen de kerstmarkt op vrijdag met een live dj set van dj Warry. Zaterdagmiddag zorgt koor Gaudicanto voor de muzikale noot, ’s avonds brengt Janne Blommaert de kerstsfeer naar het Stationsplein met haar prachtige stem. Op zondag zorgen de Pooltrotters voor de nodige ambiance. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, zij kunnen zich op zaterdag laten maquilleren en op zondag brengt de Kerstman voor hen wat lekkers mee.

Extra winkeltijd
Aan shopplezier geen gebrek! Op vrijdag 13 december kan je tot 21 uur flaneren tussen de winkels tijdens de late night shopping. Tussendoor kan je er genieten van heerlijke hapjes, drankjes en animatie. Op zaterdag 21 december kan je er de Kerstman tegen het lijf lopen. Tijdens de koopzondagen op 15, 22 en 29 december kan je in het centrum van Geraardsbergen terecht voor je laatste cadeaus en feestbenodigdheden.

Wedstrijd
Van 1 december tot 31 december kan je deelnemen aan de eindejaarswedstrijd. Verzamel 5 verschillende stempels op je kaart en maak kans op een (2x) champagneweekend ter waarde van € 700 of (3x) champagnepakket met 20 flessen Pommery. Je herkent de deelnemende handelaars aan de champagnefles in hun etalage. Stempelkaarten kunnen gedeponeerd worden in de kijketalage op de hoek Grotestraat/Lessensestraat.

Alle info en het volledig programma op www.visitgeraardsbergen.be/sprankelendgeraardsbergen