Restaurant ‘La Granja 4’ in Opbrakel opende zijn deuren.

Restaurant La Granja 4 is gelegen in Fransbeke 4 in Opbrakel. Stefan Van Paemel en echtgenote Franja De Mezel baten er dit nieuwe sfeervolle restaurant uit. Franja heeft haar roots in het Zottegemse.

Het koppel is niet aan hun proefstuk wat betreft de uitbating van een restaurant. In Gent waren zij jaren actief in ’t Garnierken langs De Pintelaan waar ze hun strepen verdienden als we de lovende commentaren lezen op o.m. Tripadvisor.
La Granja is Spaans voor boerderij.
Stefan: “We kopen aan bij lokale boeren waar onze streek rijk aan is. Het veld, de akker, de gepassioneerde kleinschalige lokale kweker……tot duurzame visvangst enz.. Maar evengoed Zuiderse (veelal Spaanse en Zuid – Franse) boerderijen en kwekers…….. Ik hou van lekker eten en drinken, gasten verwennen, sfeer en vriendschap. Dit kan zowel een hele menu zijn als één tapa gerechtje of een lekker stukje vlees.”
Online reserveren is gewenst in dit prachtige restaurant dat vrijdag onder grote belangstelling zijn deuren opende.
www.lagranja4.be