stookolie vullen van de tank

Dertiende groepsaankoop stookolie van sp.a Lierde weerom een succes.

Doordat deze goed is voor een gezamenlijke bestelling van 153650 liter, 11200 liter meer dan vorig jaar, kon de firma Comfort Energy uit Eke-Nazareth er dan ook weer een superprijs tegenover zetten. Ook dit jaar liet sp.a Lierde de Lierdenaars dus zeker niet in de kou staan.

Ledensp.a bestuur met resultaat groepsaankoop stookolie.De stookolieactie, via de huis aan huis bedeelde flyers, werd op 27/11 afgesloten om op zoek te gaan naar de leverancier die de laagste prijs kon bieden. De winnaar van de veiling bood de uitzonderlijk lage prijs van 0,5825 euro per liter (incl. BTW) aan! Een schitterende  prijs, die uiteraard mede te danken is aan het succes van de actie.

De firma Comfort Energy haalde de bestelling binnen door een fikse korting op de dagprijs te geven. Op het ogenblik van het afsluiten van de intekeningen stond deze op 0,7066 €/l voor bestellingen onder de 2000 liter en 0,6770 €/l voor bestellingen van 2000 liter en meer. Voor een levering van 2000 liter besparen de deelnemers liefst om en bij de 189 euro op de dagprijs.  Kleinere leveringen doen in verhouding uiteraard een nog betere zaak, wat het sociale aspect van deze sp.a-actie onderstreept.  Zo winnen mensen voor een bestelling van 1000 liter 124 euro en zelfs voor een kleine bestelling van 500 liter is er nog 62 euro winst. Samen sparen de 99 deelnemende Lierdse gezinnen om en bij de 16434 euro uit op hun stookoliefacturen.

Van de aangeschreven firma’s stuurden er uiteindelijk maar drie een offerte binnen. Zoals steeds deed ook onze plaatselijke leverancier NV Raoul weer een inspanning, waarvoor onze oprechte dank, doch werd in de eindbieding nipt geklopt door Comfort Energy. Van de dertien tot nu toe georganiseerde groepsaankopen was NV Raoul zeven keer de firma met de laagste prijs en Comfort Energy zes.” wist sp.a voorzitter en stuwende kracht achter deze actie Bert Wastyn ons te vertellen. “Onze sp.a-ploeg werkt voor iedereen en zoekt steeds naar de goedkoopste  oplossing waar zo veel mogelijk Lierdenaren zelf beter van worden! De sp.a-ploeg laat de Lierdenaren niet in de kou staan!”   voegde hij er tevreden aan toe.

Meer info: Wastyn Bert (055/42 43 35) – Voorzitter sp.a Lierde

Flyers groepsaankoop stookolie sp.a Lierde 2019.