Eetfestijn van Voorwaarts Gijzel Oosterzele staat voor sfeervol en lekker eten à volont é

Uren tafelplezier in GC De Kluize

Op zondag 8 december vanaf 11 u 30 tot 14 u kan je in het Gemeenschapscentrum De Kluize, Sportstraat in Scheldewindeke in een ontspannen sfeer lekker eten: stoofvlees en vol — au — vent à volont é met frietjes, groenten en saus. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
Het eetfestijn van Voorwaarts Gijzel Oosterzele staat voor sfeervol en lekker eten. Wie denkt dat je het ver moet zoeken om je lekker te laten verwennen, heeft het bij het verkeerde eind. Proef de heerlijke smaken — zeg maar de ‘speciallekes’ van Voorwaarts Gijzel Oosterzele — en geniet van de typische VGO – sfeer. Het VGO — team zal er weer alles aan doen om je een heerlijk eetfestijn te bezorgen. ‘Alle levensgenieters, lekkerbekken en en al wie een groot hart heeft voor Voorwaarts Gijzel Oosterzele zijn welkom’, klinkt het bij het VGO — bestuur. Ook de trainersstaf en de spelers van Voorwaarts Gijzel Oosterzele nodigen je van harte uit. Je kan op zondag 8 december in GC De Kluize terecht voor gezellige uren tafelplezier. Toon een groot hart en steun uw favoriete voetbalclub. De deuren zwaaien open voor iedereen. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen,…bij bent. Deelnemen kost 18 euro. Kinderen — 12 jaar smullen balletjes in tomatensaus tegen 10 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het VGO bestuur, spelers en ook via 09 / 362 75 98.             Reporter 17