Sinterklaas in de bib en bij CC Zoetegem

Nadat hij op 23 november ll. zijn offici ële intrede in Zottegem deed en intussen ook al bij verschillende plaatselijke verenigingen en in scholen langsging, komt Sinterklaas op woensdag 4 december nogmaals naar Zottegem. Van 16u30 tot 17u30 zullen de kinderen hem kunnen ontmoeten en eventueel met hem een babbeltje slaan in de stadsbibliotheek in het Kasteel van Egmont.

Tevoren zal de kindervriend centraal staan tijdens de voorstelling van ‘Syntherklaas’ bij CC Zoetegem in zaal Rhetorica, om 15 uur. Samen met zijn vader Jaak brengt Stijn Vandeputte er een hartverwarmende muzikale show, bewust gemaakt voor jong (vanaf 3 jaar) en oud waarbij alle Sinterklaasklassiekers aan bod zullen komen. Tickets voor deze familievoorstelling kosten 4 euro en kunnen nog gereserveerd worden via uitbalie@zottegem.be, www.cczoetegem.be of tel. 09  364 69 33.