Stad Zottegem huldigt werknemers en Axel De Winne, kok in wzc Egmont en verkozen tot beste grootkeukenchef van Belgi ë

Afgelopen maandag werden de recent op pensioen gegane werknemers die voorheen actief waren in het OCMW ontvangen door het College van Burgemeester en Schepenen, passend in de bloemetjes gezet en uitdrukkelijk bedankt voor hun jarenlange inzet voor de inwoners van de stad Zottegem.

Burgemeester De Potter dankte hen uitdrukkelijk voor hun jarenlang engagement en wenste hen een deugddoend, boeiend en lang pensioen.

Werden gevierd:

Mia Cornelis  die sedert 16 april 1981 werkzaam was als verpleegkundige: pensioen op 1 februari 2019

Christine Van De Kerckhove  sedert 1 december 1987 werkzaam als poetshulp aan huis: pensioen op 1 februari 2019

Jeanine Bellens, die sedert 1 juni 2007 werkzaam was als projectcoördinator lokaal sociaal beleid: pensioen op 1 april 2019

Johan Kegels  sedert 1 september 1977 werkzaam als ziekenhuisdirecteur, later als rusthuisdirecteur: pensioen op 1 juli 2019

Ook  Axel De Winne, die recent werd verkozen tot  beste grootkeukenchef van ons land  en die werkzaam is in het WZC Egmont, werd gehuldigd.   “Dat een kok met dergelijke kwaliteiten samen met gans het team kookt voor de bewoners van ons WZC en 3 Zottegemse scholen, maakt ons fier en biedt ons een garantie voor een kwaliteitsvolle, lekkere maaltijd voor bewoners en leerlingen”, aldus de Burgemeester.