Helios Zottegem scoort 3-punter

Zottegemse basketters moeten nipt de duimen leggen

Hoogspanning gisterenavond in sportzaal Helios in Zottegem. Zowel de A- als de B-ploeg van basketclub Helios Zottegem kampte voor de eerste plaats in de rangschikking. Twee keer waren de Haantjes uit Oudenaarde de tegenstander.

Naar goede gewoonte liep sportzaal Helios helemaal vol. Alle supporters op post dus om Helios naar de overwinning te schreeuwen. Ondanks de luide aanmoedigingen moest de Zottegemse baskettrots tweemaal zijn meerdere erkennen in deze streekderby. De B-ploeg verloor nipt met 75-79 en de A-ploeg ging onderuit met 76-81. Toch mogen de Zottegemnaars zich dit seizoen op de borst kloppen. De focus ligt op jeugd uit eigen streek en dat zal sowieso resultaat opleveren. Benieuwd wat de rest van het seizoen brengt.

A-ploeg Helios Zottegem
B-ploeg Helios Zottegem