Het Groot Dictee Heruitgevonden

BIB Oosterzele, Speel mee met De Schrijfwijzen

Op vrijdagavond 6 december kwamen elf kandidaten naar de  bib om deel te nemen aan De Schrijfwijzen. Dat is Het Groot Dictee Heruitgevonden, een dictee voor í édereen die graag speelt met letters. Je hoefde dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Het dictee wemelde niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal. Het spel starte om 20 uur stipt en dat simultaan in meer dan 100 bibs over heel Vlaanderen.

Leen Persijn was voorlezer van dienst.

De gouden pen en de zilveren pen ging in Oosterzele naar de zelfde kandidaat De Badrihaye Martin, deze stond de zilveren pen af aan de tweede kandidaat De Vos Annette.

De Badrihaye Martin had de minste fouten en het langste woord, De Vos Annette volde met twee fouten en was verdiend tweede.