Inkom geschenkenbeurs Curieus Lierde.

Geschenkenbeurs Curieus Lierde weerom succes.

Voor de achtste maal richtte CURIEUS LIERDE in OC De Lier een op de komende feestdagen gerichte geschenkenbeurs in.

Standhouders.

Naast enkele getrouwe standhouders vonden dit jaar ook enkele nieuwe creatievelingen de weg naar de geschenkenbeurs van Curieus Lierde. Met veertien vulden ze de zaal en een groot deel van de foyer met handwerk en artisanale producten.

Opkomst.

Zelfs ondanks het nogal onzekere weer en de verscheidene Kerstmarkten in de directe omgeving kwamen er toch heel wat bezoekers opdagen. “We stellen tot onze vreugde vast dat onze geschenkenbeurs toch een gevestigde waarde geworden is. Ik merk zelfs dat er meerdere bezoekers van zaterdag ook de zondag terugkomen” wist Stijn Van Der Bruggen, de voorzitter van Curieus Lierde te vertellen. Het was zeker ook de opstelling van de talrijke kleurrijke standjes, de diversiteit van hetgeen er werd aangeboden en de gezellige sfeer die dit in de hand werkten. Opmerkelijk was ook dat de bezoekers ruim hun tijd namen om alles te bekijken, iets te kopen en nadien gezellig iets te nuttigen in de foyer.

Voor elk wat wils.

Er was een zeer ruim aanbod van allerlei kerstattributen en typische kerstgeschenkjes. Er was tevens een ruim aanbod aan ceramiek, glaswerk en juwelen. Diegene die geen kant en klare geschenken wilden kopen vonden hun gading zeker bij de standen met handwerk- en knutselmateriaal.

In tegenstelling tot vorige jaren was er bij deze editie enkel een houtdraaier aan het werk. In het verleden kon men op deze beurs ook al eens een kleibewerker met draaitafel, een glasbewerker en een zilversmid aan het werk zien.

“Het is fijn om te zien dat na al deze jaren onze geschenkenbeurs nog niets aan interesse heeft ingeboet. We krijgen steeds meer vragen van standhouders en het bezoekersaantal stijgt ook van jaar tot jaar. Toch wel opmerkelijk daar het aanbod van geschenkenbeurzen en kerstmarkten in de regio de laatste jaren enorm gestegen is.” wisten Tamara De Geeter, Bert Wastyn en Stijn Van Der Bruggen ons te vertellen. Deze drie mensen zijn de bezielers van de Socio-Culturele vereniging Curieus in Lierde en de organisatoren van deze prachtige geschenkenbeurs.

 

 

Pascal Cosijns op de geschenkenbeurs Curieus