De Warmste week in caf é Den Toren


Schendelbeke. Op zaterdag 21 december doen Iwan, Lindsay en Amber mee aan De Warmste Week van Studio Brussel. Er worden tal van activiteiten aangeboden en de opbrengst gaat integraal naar Villa Rozerood. De organisatie verloopt in samenwerking met de Dorpsraad van Schendelbeke. De activiteiten starten om 15.00 uur.

Programma
om 15.00u wordt er gestart met de verkoop van pannenkoeken met koffie, verkoop van soep,chocomelk, gluhwein… Er wordt ook jenever aangeboden. Naar de avond toe komen er muzikanten en een deejay om een feestje te bouwen. De verkoop van de jenever wordt verdergezet en er wordt ook een hapje aangeboden. Tijdens een reuzetombola worden 2000 lotjes aan 2,50€ met mooie prijzen aangeboden.

‘Voor welk goed doel?’
Iwan en Lindsay: ‘Wij hebben zelf een zorgekindje en zijn zelf al gaan logeren in Villa rozerood. Wij beseffen dus maar al te goed hoe belangrijk dit doel is…. het is ongeveer een jaar geleden dat onze dochter heel kritiek werd overgebracht naar UZ Gent. Onze wereld stopte met draaien. De volgende seconde leken we op een sneltrein te zitten die niet meer stopte, die we zelfs enkel konden nahollen. Door dit achternahollen, boven de grenzen gaan, je als mens existentieel laten raken… wordt je ook wel diep intens moe. Ons eerste contact met Villa Rozerood was als een droom. Weinig woorden hebben we voor wat die dagen voor ons als gezin betekende. Het was warm, stil vanbinnen, eindelijk tijd voor elkaar, relaxed,… We voelden ons begrepen zonder veel woorden, gesteund, gedragen,… Villa Rozerood is een wonderbaarlijke plek!’

Praktisch
Zaterdag 21 december vanaf 15.00 uur in Caf é Den Toren, Schendelbekeplein 8, 9506 Geraardsbergen

Voor meer info:
https://www.villarozenrood.be/NL/home.html

Julien Borremans