Gezellig kerstfeest K.K.V.T. ’t Meibloempje

K.K.V.T. ’t Meibloempje nodigde naar jaarlijkse gewoonte de leden uit op hun kerstfeest. Het kerstfeest van zaterdag 14 december 2019 ging door op twee locaties.

Ze genoten van een gezellige apero in Kaffee Planchee. Nadien schoven ze in restaurant De Ké aan tafel voor het kerstdiner. Naast het overheerlijke eten was er ook tijd voor kerstcadeautjes. Dit jaar werden ook enkele leden van de toneelvereniging extra in de bloemetjes gezet n.a.v. hun “jubilee”. Sven Mornie vierde zijn 20 jaar jubileum daarnaast zet hij zich ook al 10 jaar in als voorzitter van de toneelvereniging. Dubbel feest dus! Brigitte Baele (27 jaar), Gaston Debilde (25 jaar), Bart Philips (10 jaar), Angelique Van Hessche (10 jaar), Eric Machtelings (10 jaar) en Georgette Van Herzeele (10 jaar) werden ook gevierd en kregen een extra attentie vanuit het bestuur! Langs deze weg wil het bestuur en alle leden van K.K.V.T. ’t Meibloempje iedereen een zalig kerstfeest en een voorspoedig 2020 wensen!

“We verwelkomen jullie natuurlijk graag op zaterdag 22,  zondag 23, vrijdag 28, zaterdag 29 februari en zondag 1 maart n.a.v. onze volgende toneelproductie “Het is van moetens voor tante!”. Meer info volgt later. Ter info (Eric Machtelings en Georgette Van Herzeele ontbreken op de foto).”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X