KVG en Samana vieren samen Kerst

‘Johan Cockaert fleurt kerstfeest op’

Wie zin heeft in een sfeervol kerstfeest moet op donderdag 26 december om 14 u naar het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke. KVG en Samana Oosterzele bundelen de krachten en serveren je een op en top kerstfeest. Het feest wordt opgefleurd door entertainer Johan Cockaert. (Reporter 17, foto Danny De Lobelle)

Om 14 u gaat men van start met een eucharistieviering, die wordt opgeluisterd door het alom geprezen Ankerkoor. Daarna worden koffie met kerstgebak geserveerd. Iedereen uit de bol, en daar gaat Johan Cockaert voor zorgen. Accordeonist, orgelist, zanger Johan Cockaert brengt entertainment op maat van het publiek. Je krijgt ruimschoots de kans om mee te zingen, dankzij de projectie van de songteksten op groot scherm. Het is geweten, de veelzijdige Johan Cockaert brengt je ongetwijfeld in de ambiance. Het Kerstfeest wordt afgesloten met een heel lekker broodmaaltijd.
Deelnemen kost 8 euro, een prikje als je het ons vraagt. Graag inschrijven door te bellen of te mailen voor 20 december naar Juliette Meuleman, 09 / 362 99 00, 0487 / 32 55 98, juliette.meuleman@telenet.be, of bij Rita De Landsheere, 09 / 362 79 09, ritadelandsheere@hotmail.com, Hubert & Juliette Van De Sijpe, 09 / 362 78 12, 0478 / 69 37 91, hubert.vandesype@gordianus.com.   Reporter 17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X