MFL-Herzele klokt voorlopig af op 14.609,50 euro!

MFL-Herzele, de goededoelenactie die de laatste weken Herzele in de ban hield, kende dit weekend haar hoogtepunt met een 36 uur durende radiomarathon op Radio Star.

Toneelgezelschap Sint-Lievens-Houtem, Vreugd in deugd brengt eerste speel stuk terug op de planken: Tante Jutta uit Calcutta

Dit jaar viert Vreugd In Deugd zijn 40 jarig bestaan. Om het jubileumjaar feestelijk af te sluiten hebben we besloten het stuk waar alles 40 jaar geleden mee begon opnieuw op te voeren. “Tante Jutta uit Calcutta” wordt in een modern nieuw jasje gestoken om jullie een avond van topkwaliteit te brengen vol plezier en vol amusement. Huisregisseur Chris De Saveur zal alles tot een goed einde brengen.

 Inleiding

Advocaat Hans Hanneman, een jonge vrijgezel, houdt er een vrij losse levensstijl op na met steeds hetzelfde probleem: geldgebrek. Een ideale oplossing hiervoor vindt hij bij zijn rijke tante uit Calcutta die hem regelmatig uit de nood wil helpen., De enige conditie die zijn tante hiervoor stelt is dat er steeds een goede reden voor moet zijn. Hans maakt hier dan ook handig gebruik van en verzint een hele familie. Alles loopt gesmeerd en het geld stroomt dan ook binnen. Tot Tante Jutta echter onverwacht beslist om haar neef Hans een bezoekje te brengen.

Wat nu…??? Kan Hans zijn leugens volhouden of valt hij door de mand? Beleef het samen met ons in een dolkomische avond.

Spelers

Nils Stevens, Koen De Keukeleire, Dieter Waterloos, Sofie Van Den Berghe, Hilde Van Liedekerke, Nadia De Troyer, Mousty (Marc Raes), Chris De Saveur, Ibe De Meyer en Tim De Groote

Kaarten

Wie wil zien hoe dit allemaal afloopt kan terecht in Zaal Sint-Micha ël, Kloosterstraat 12 te Sint-Lievens-Houtem.
Speeldata: zaterdag 21 december, zondag 22 december (om 17 uur!), woensdag 25 december (VOL ZET), donderdag 26 december en zaterdag 28 december telkens om 19u30.
Kaarten kosten 10€ (kinderen -12 aan 6€) en zijn te verkrijgen via de spelers of bij Christiane De Landsheer, Molenkouter 112 telefoon:  053/63 12 75

Warmste week

In het kader van de WARMSTE WEEK wordt elke euro die we ontvangen bij de aankoop van het programmaboekje een euro bijgelegd.
Dit jaar gaat de opbrengst naar Huize Vander Schueren te Sint-Lievens-Houtem.

X