Bart Herman komt naar GC De Kluize met show ‘Tussen ons gezegd en gezongen’

‘Singer – songwriter wil verbondenheid met publiek’

Het GC De Kluize — team blijft u in de watten leggen. Het blijft ook een hart hebben voor gevestigde namen die zichzelf blijven vernieuwen. Zoals Bart Herman. In december 2015 was hij te gast in GC De Kluize. Wegens mega goed mag Bart Herman in de Oosterzeelse cultuurtempel op zondag 29 december vanaf 15 u opnieuw de scene op met zijn nieuwe show ‘Tussen ons gezegd en gezongen’. Het wordt een gevarieerde, warmhartige show. Kom dat zien. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
Bart Herman startte zijn carrière met een Engelstalig country — repertoire in binnen- en buitenland. In 1993 brak hij door in Vlaanderen met de hot ‘Ik ga dood aan jou’. Het werd zijn all-time klassieker. Wat volgt is een lange succesvolle carrière als Nederlandstalige singer-songwriter. Met songs als ‘Gele rozen’, ‘Als je weer wakker wordt’, ‘Slaap mijn kind’ en ‘Bartje is een leuke naam’.
Zijn show ‘Tussen ons’ dekt vele ladingen. Hij heeft het over zijn band met het publiek, dat seizoen na seizoen, show na show, groter wordt. Hij noemt ze ‘de vrienden van de rock-‘n-roll. Hij stelt vele vragen over de liefde, over verleden en toekomst, over dromen en fantasie. Antwoorden doet hij met wat hij het beste kan en het liefste doet: zingen en vertellen. Oude en nieuwe liedjes van eigen hand, nu eens om mee te zingen, dan weer om in te verdrinken. En heel af en toe een sluiks uitstapje naar een sluimerend cowboy en rock en roll verleden. – Zijn hit met ‘Heb jij dat ook’ met Marcel De Groot —zoon van Boudewijn — illustreert zijn liefde voor echte country.
Tickets kosten 20, 19, 18, 17 en 16 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be.       Reporter 17