Ik ben normaal.*

En neem daar genoegen mee.

Vanavond: Ladies Night met (very!) special guests in Egmonts Winterdorp!

Vanavond zijn de vrouwen aan zet in Egmonts Winterdorp op de Markt in Zottegem. De standhouders hebben alle zeilen bijgezet voor een ideale ‘Girls Night Out’.

Er zal heel wat te beleven zijn en ze strikten miss België 2018 Angeline Flor Pua en Martijn en Joerie van De Mol voor een meet and greet. Er zijn 10 rijkelijk gevulde goodie bags te winnen en er is ook een zeer geheimzinnige veiling, maar daarover wil de organisatie vooraf liever niets over kwijt. Een aanzienlijk deel van de inkomsten gaat naar Think Pink, een vzw die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker. Afspraak vanaf 19 uur. Egmonts Winterdorp is al om 16 uur open. Voor wie er zou aan twijfelen, mannen zijn ook welkom!

Lees meer over de Ladies Night via deze link.

 

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X