Steven Vekeman neemt sportersbelevenmeer award in ontvangst

Lierde mag zich trots “SportersBelevenMeer”-gemeente noemen.

Lierde behoort tot de drie ëndertig sportiefste gemeenten en steden van Oost-Vlaanderen en mag zich vanaf nu dus trots “sportersbelevenmeer” gemeente noemen.

Gisterenavond werd in Sportverblijf Sport Vlaanderen te Gent het beleidsplan van Sport Vlaanderen bekend gemaakt en de “sportersbelevenmeer”-awards uitgereikt.

Een Lierdse delegatie bestaande uit schepen van Sport Antoine Van De Maele, voorzitter van de gemeenteraad Steven Vekeman, voorzitter van de Sportraad Kurt De Gelas en gemeenteraadslid Lu De Gelas gingen de welverdiende trofee in ontvangst nemen.

Voorzitter van de Lierdse sportraad, Kurt De Gelas, bedankte dadelijk na de plechtigheid via de sociale media de sportclubs en de Sportdienst met volgende woorden:” Als voorzitter van de sportraad wil ik alle aangesloten clubs en hun vrijwilligers van harte danken voor hun inzet en een schitterend sportjaar. Deze award is echter niet enkel aan hen te danken doch eveneens aan de uitstekende werking onze Sportdienst. Als voorzitter van de adviesraad laat ik jullie trots  weten dat Lierde niet enkel behoort tot de 33 sportiefste gemeenten en steden van onze provincie Oost-Vlaanderen doch ook tot de 4 sportiefste gemeenten en of steden van de regiosportdienst. Sportdienst en Sportraad Lierde doe zo verder.”

lees ook: https://www.nuus.be/2019/12/12/sportersbelevenmeer-award-voor-lierde/

Lierdse delegatie op de sportersbelevenmeer award

Bedankt Lu en Steven voor de foto’s.