Zottegem: open of dicht t.g.v. Kerstmis?

  • Ter gelegenheid van Kerstmis zullen aan de vooravond van deze feestdag alle stadsdiensten op dinsdagnamiddag 24 december gesloten zijn (in de voormiddag kan men dus wel nog o.a. bij de dienst burgerzaken in het AC Sanitary terecht). Ook op Tweede Kerstdag blijven alle stadsdiensten dicht.

 

  • Dit zal op donderdag 26 december eveneens het geval zijn voor het Sociaal Huis, de andere administratieve diensten en het dagverzorgingscentrum Egmont op de OCMW-campus. De deuren van het lokaal dienstencentrum aldaar blijven doorlopend dicht van maandag 23 december tot en met donderdag 2 januari.

 

  • Aansluitend bij de feestdag van Kerstmis zal de stadsbibliotheek in het Kasteel van Egmont evenmin toegankelijk zijn op Tweede Kerstdag. De Uitbalie (CC Zoetegem) op de benedenverdieping van de bib is gedurende de ganse kerstvakantie gesloten, tot maandag 6 januari.

 

  • Zoals gewoonlijk op feestdagen blijft het zwembad Bevegemse Vijvers op Kerstmis dicht. Daags tevoren en erna gelden er speciale openingsuren: op dinsdag 24 december (enkel in de voormiddag) van 8 tot 12 uur en op donderdag 26 december (enkel in de namiddag) van 14 tot 17 uur.

 

  • In het postkantoor aan de Hoogstraat kan men op 24 december terecht zoals normaal op dinsdag, maar op Tweede Kerstdag gaan de loketten niet open. In tegenstelling met een aantal andere recyclageparken binnen het werkgebied van Ilva is het recyclagepark aan de Balllingsweg in Grotenberge op 24 december w él open zoals gewoonlijk op dinsdag, alsook op Tweede Kerstdag.