Veel voetbalplezier op 3 de Indoortornooi Memorial Nicolas Raspoet

KSV Melsen, E. Houtem, FC Merelbeke en K. Olsene Sportief triomferen

Het derde Indoortornooi Memorial Nicolas Raspoet , ronduit schitterend georganiseerd door het Jeugdbestuur van Voorwaarts Gijzel Oosterzele, lokte veel voetballiefhebbers naar sporthal De Kluize in Scheldewindeke. Voorwaarts Gijzel Oosterzele mag fier terugblikken op een geslaagd tornooi waaraan maar liefst 23 ploegen deelnamen. De herinneringen aan Nicolas Raspoet blijven intact. Nog velen vertellen over Nicolas, een sportieve, vriendelijke jongen. Hij blijft in ons hart. (Reporter 17, foto’s VGO, DDL)
Er werd een heus voetbalspektakel geserveerd met de U8, U9, U10 en U11. Vanaf 9 u was het in de Oosterzeelse sporthal al voetbal wat de klok sloeg. Een pluim voor het Jeugdbestuur van Voorwaarts Gijzel Oosterzele dat opnieuw grote inspanningen leverde om er een mooi tornooi van te maken. Het tornooi is voor de 23 deelnemende ploegen hét evenement van hun seizoen waar ze naartoe leven. Het werd een tornooi vol voetbalplezier. 23 enthousiaste ploegen én hun supporters zorgden voor een zinderende sfeer in sporthal De Kluize. In het tornooi zagen de toeschouwers jonge voetballertjes van Voorwaarts Gijzel Oosterzele, E. Houtem, KFC Heusden, FC Poesele, SK Lochristi, KVV Windeke, SK Aaigem, SKV Oostakker, SV Sottegem, C. Melle, KVC Borsbeke, VC Zwijnaarde, SK Munkzwalm, Jong Zulte, KSV Melsen, E. Machelen, FC Merelbeke, KVV Massemen, K. Olsene Sportief, KFC Gavere – Asper, KVV Laarne – Kalken, VV Volkegem en KVE Drongen, het beste van zichzelf geven. De finales werden spektakelstukjes.
Spannende finales
U8 : KSV Melsen – FC Gavere – Asper: 9 – 4
U9: E. Houtem – DT Borsbeke: 1 – 1 ( een heuse thriller, penalty’s 21 – 20)
U10: Voorwaarts Gijzel – Oosterzele – FC Merelbeke: 2 – 7
U11: VC Zwijnaarde – K. Olsene Sportief: 6 – 7 (spanning troef)
KSV Melsen, E. Houtem, FC Merelbeke en K. Olsene – Sportief kroonden zich tot tornooiwinnaars. Proficiat. ‘Dank aan alle medewerkers, clubbesturen, ouders, spelers, trainers, afgevaardigden, scheidsrechters,…zonder jullie is zo’n event een utopie’, klinkt het heel dankbaar in het Jeugdbestuur van Voorwaarts Gijzel Oosterzele.  Met het tornooi wil het VGO – Jeugdbestuur het belang van een sportclub én van de sportbeleving in de samenleving benadrukken.    Reporter 17  

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X