Wagen botst in de Volderstraat tegen een geparkeerde wagen en veroorzaakt flink wat schade en verkeershinder.

 


Geraardsbergen. Rond 17.30 uur knalde in de Volderstraat te Geraardsbergen een bestuurster met haar auto tegen een geparkeerde wagen. De botsing veroorzaakte flink wat schade en heel wat verkeershinder. De Dame van het voertuig was totaal overstuur. Haar wagen is rijp voor de schroothoop. De geparkeerde wagen liep heel wat schade op. Niemand raakte gewond. De politie was snel ter plaatse en sloot de Volderstraat af.

In de vooravond botste een wagen tegen een stilstaande wagen. De geparkeerde wagen werd door de hevige slag vooruit gekatapulteerd en botste tegen een ander wagen. De dame van het voertuig was overstuur, maar kwam er met de schrik vanaf. De dame beweert dat ze door een voertuig werd ingehaald en dat ze daardoor naar rechts uitweek, waardoor ze tegen de geparkeerde wagen knalde. Haar wagen is rijp voor het schroot. De wagen, waar ze tegen botste, liep zware averij op. Niemand raakte gewond.
De politie was snel ter plaatse en sloot de Volderstraat af. De buurtbewoners klagen over het drukke verkeer en de hoge snelheid waarmee sommige bestuurders door de straat razen.

Julien Borremans

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X