Zottegem: open of dicht t.g.v. Nieuwjaar?

  • Ter gelegenheid van Nieuwjaar zullen aan de vooravond van deze feestdag alle stadsdiensten op dinsdagnamiddag 31 december gesloten zijn (in de voormiddag kan men dus wel nog o.a. bij de dienst burgerzaken in het AC Sanitary terecht). Dit zal eveneens het geval zijn op donderdag 2 januari. Ook dan gaan alle stadsdiensten ’s middags dicht (hierdoor vervalt die dag dus de donderdagavondopening van de dienst burgerzaken).

  • Op de OCMW-campus blijft het lokaal dienstencentrum Egmont nog gesloten tot en met donderdag 2 januari. Het dagverzorgingscentrum, het Sociaal Huis en de andere administratieve diensten zijn die dag wel toegankelijk.
  • De Uitbalie (CC Zoetegem) op de benedenverdieping van de bib in het Kasteel van Egmont is nog gesloten tot maandag 6 januari. De stadsbibliotheek zelf is op donderdag 2 januari wel toegankelijk tijdens de gebruikelijke openingsuren.
  • Zoals gewoonlijk op feestdagen blijft het zwembad Bevegemse Vijvers op Nieuwjaar dicht. Op donderdag 2 januari gelden er speciale openingsuren en kan men in het zwembad alleen ’s namiddags van 14 tot 17 uur terecht.
  • In het postkantoor aan de Hoogstraat kan men op 31 december terecht zoals normaal op dinsdag. In tegenstelling met op Tweede Kerstdag zullen de loketten op donderdag 2 januari w él open zijn. Een aantal recyclageparken binnen het werkgebied van Ilva is op dinsdag 31 december gesloten maar dit geldt niet voor het recyclagepark aan de Balllingsweg in Grotenberge. Op donderdag 2 januari echter blijven alle Ilva-recyclageparken dicht.