Gezelligheid troef op Kerstfeest van KVG en Samana

Johan Cockaert perfecte sfeermaker

KVG en Samana Oosterzele hebben op donderdag 26 december in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke hun leden en sympathisanten een heel gezellig kerstfeest voorgeschoteld. Het kerstfeest blijft populair en dankzij het sterk optreden van Johan Cockaert bruiste GC De Kluize van het leven. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
KVG en Samana Oosterzele bundelen de krachten en serveerden een op en top kerstfeest. Velen voelen zich al thuis in GC De Kluize. De 200 deelnemers aan het kerstfeest hebben genoten van accordeonist, orgelist en zanger Johan Cockaert. De koster uit Zottegem is een geboren entertainer. Hij ontpopte zich tot een perfecte sfeermaker. Vlaamse en internationale liedjes passeerden de revue. Entertainment op maat van het publiek. Een fantastische sfeer!
De kerstviering, met ex-deken Amand De Cock, werd opgeluisterd door het alom geprezen Ankerkoor. Daarna werden koffie met kerstgebak geserveerd. Het KVG en Samana-team stond alweer klaar om hun leden en sympathisanten de essentie van ontspanning en culinair genot te laten ontdekken. De filosofie achter het kerstfeest: de leden en sympathisanten samenbrengen, de sociale banden verstevigen, een interactie cre ëren. Alweer een geslaagd initiatief. Er heerste op het kerstfeest veel gezelligheid. De bestuursleden van KVG en Samana zagen dat het goed was. Ze blijven zich het vuur uit de sloffen lopen om hun leden en sympathisanten elk jaar opnieuw met een resem activiteiten te verwennen. Voor veel leden en sympathisanten is het kerstfeest van KVG en Samana een vaste afspraak geworden. Een leuk event. Het Kerstfeest werd afgesloten met een heel lekker broodmaaltijd. De reacties waren unaniem lovend. KVG en Samana Oosterzele schrijven verder aan hun succesverhaal en blijven na al die jaren nog altijd energiek, gedreven en enthousiast. KVG en Samana blikken tevreden terug, met 200 deelnemers opnieuw een ruime belangstelling én de formule blijft aanslaan.       Reporter 17