De Windeekse Groenbuiken verwachten je op de vurige Nieuwjaarsdrink

Grote Vuurshow en sfeervolle muziek op Marktplein

De Windeekse Groenbuiken organiseren op zaterdag 11 januari vanaf 18 u 30 een vurige Nieuwjaarsdrink, als alternatief voor de kerstboomverbranding. De Groenbuiken behouden wel wegens mega – succes de vuurshow met muzikale omlijsting. Het Marktplein van Scheldewindeke wordt opnieuw een vat vol leven. Iedereen is van harte welkom. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
‘We steken dit jaar ons event in een nieuw jasje, er worden geen kerstbomen meer verbrand, iedereen kan zijn kerstboom na de feesten opnieuw in de tuin planten. We maken er wel een gezellig samenzijn van met hapjes én drankjes. Met de grote vuurshow en sfeervolle muziek maken we er een heus spektakel van voor jong en oud. De  hebben alle voorbereidingen getroffen om er een schitterend evenement van te maken’, glimt voorzitter Filip Michiels, die zich geruggensteund voelt door een ronduit schitterend comité. De Windeekse Groenbuiken organiseren met veel goesting en enthousiasme de eerste ‘Vurige Nieuwjaarsdrink’. Laat je onderdompelen in de nieuwjaarsfeer. Beleef een zalig avondje, laat staan nachtje in Scheldewindeke. Dus niet te missen. Geen mens die er aan twijfelt, veel ‘warmte en sfeer’ zaterdagavond op het Marktplein in Scheldewindeke. De nachtraven onder ons mogen -net zoals op de vele edities van de kerstboomverbranding – opnieuw lang blijven plakken. ‘We hopen dat er opnieuw een massa volk komt afgezakt’, klinkt het bij de Windeekse Groenbuiken. Het wordt een bruisende cocktail met vuurshow, muziek, eten en drinken, nieuwjaarsfeer.
Noteer alvast in je agenda: Zomerkermis van vrijdag 3 juli tot en met woensdag 8 juli met onder andere Christoff en de nieuwe Vlaamse boysband Bobby. Het jaarlijks eetfestijn vindt plaats op zondag 4 oktober 2020.   Reporter 17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X