Dood lichaam van een man uit de Dender gevist.


Geraardsbergen. Nieuwjaarsdag omstreeks 10 uur merkte een fietser een dood lichaam in de Dender drijven. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Hulp kon niet meer baten. De redactie biedt de nabestaanden haar oprechte deelneming aan.

Nieuwjaarsdag omstreeks 10 uur reed een fietser op het jagerspad langsheen de Dender. De fietser zag een lichaam van een man in het water drijven. De sportieveling belde de hulpdiensten, die heel snel ter plaatse waren. Naast de MUG, waren ook de politie van Geraardsbergen en de brandweer van Ninove en Geraardsbergen aanwezig. Het duikersteam van de brandweer van Wichelen haalde het dode lichaam uit het water. De politie startte ‘de waterlijkprocedure’ op. Het parket kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen.
Vermoedelijk gaat het om een zelfdoding en sprong de man te Geraardsbergen in het water. Door de stroming werd de man meegevoerd. Details over de identiteit van de man konden nog niet worden vrijgegeven.

Indien je vragen over zelfdoding hebt, kan je 24/7 terecht op de zelfmoordlijn 1813.

Julien Borremans

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X