Wagens botsen andermaal op het kruispunt de Vier Wegen.

 


Geraardsbergen. Wagens botsen andermaal op het gevaarlijke kruispunt de vier wegen. Door het accident was één rijstrook afgesloten voor alle verkeer. De politie was snel ter plaatse en leidde het verkeer in goede banen.

Aan het gevaarlijke kruispunt de Vier Wegen botsten twee wagens. Een wagen stond op de voorsorteerstrook om richting de Lindestraat in te draaien. Een achterligger had de wagen te laat gezien en botste achteraan de wagen. Er was heel wat blikschade. De dame kwam er met een hevige schrik vanaf. De politie was snel ter plaatse en leidde het drukke verkeer in goede banen. Na verloop van tijd kon het verkeer zijn gewone weg weer volgen.

Julien Borremans

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X