KVG Oosterzele serveert mosselen bij de vleet

KVG Oosterzele nodigt iedereen uit op het mosselfestijn dat plaats vindt in het Gemeenschapscentrum De Kluize, Sportstraat 2 in Scheldewindeke op vrijdag 7 februari vanaf 18 u. Het mosselfestijn van KVG staat voor sfeervol en lekker eten. Proef de heerlijke mosselen en geniet vooral van de typische KVG — sfeer. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

In een ontspannen sfeer lekker tafelen. Daar kan u toch geen neen tegen zeggen. Je kan op vrijdag 7 februari in GC De Kluize terecht voor enkele gezellige uren tafelplezier. Het KVG — team zal er weer alles aan doen om je een heerlijk eetfestijn te bezorgen. Wie geen mosselen lust, kan een koude schotel met vis of vlees verkrijgen. Nagenieten kan in een gezellige sfeer. Deelnemen kost 23 euro (mosselen en frietjes) en 18 euro (koude schotel met vis of vlees en frietjes). Leden met een beperking betalen 18 euro (mosselen en frietjes) en 15 euro (koude schotel met vis of vlees). Kinderen tot 12 jaar betalen 15 euro voor mosselen en frietjes.
Graag tijdig inschrijven (voor 3 februari!) bij de bestuursleden of via Hubert en Juliette Van De Sijpe, 0478 / 69 37 91, hubert.vandesype@gordianus.com,   Juliette Meuleman, 0487 / 32 55 98, juliette.meuleman@telenet.be. Bellen of mailen is noodzakelijk. Je kan het bedrag het liefst storten op rekening BE33 8905 4405 5146 KVG Oosterzele met vermelding van mosselfestijn, naam en aantal personen en keuze mosselen of koude schotel vis of vlees, naam en aantal personen.     Reporter 17