Nieuwjaarsreceptie gemeente Melle

De gemeente Melle organiseerde voor het eerst haar gemeentelijke nieuwjaarsreceptie in samenwerking met verschillende verenigingen. Dit ging door in de studio M. Het jumelagecomit é, muziekacademie De Kunstbrug, Natural Born Dancers, Vogelhoek Feest, GROS, Gezinsbond, Femma Gontrode, Immer Vooruit, Pojedu, Mooimakers, KultuurThuis Henri, welzijnsschakel Melle en de Mellvids dragen allemaal hun steentje bij om er een Mels nieuwjaarsfeestje van te maken.

Tijdens de receptie werd de opbrengst van 4000 € van de kerstmarkt bekend gemaakt. Het geld ging dit jaar naar de pas opgerichte Welzijnsschakel Melle, die zich inzet om het isolement van mensen in armoede te doorbreken.

Startmoment UiTPAS

Vanaf 2020 is ook Melle een UiTPAS gemeente, waar je met een UiTPAS punten kan sparen wanneer je deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten en waarmee mensen die het financieel moeilijk hebben kunnen genieten van een korting van 80 procent op deelname aan vrijetijdsactiviteiten van deelnemende partners. Op de nieuwjaarsreceptie wordt dit officieel gestart en kon je aan de UiTPAS balie een UiTPAS kopen.