Bruisend Balegem wordt opnieuw totaalspektakel

Eetfestijn wordt startschot voor campagne 10 de editie

Bruisend Balegem organiseert op zondag 9 februari 2020 vanaf 11 u 30 tot 15 u in feestzaal De Steenput, Berg 11 in Balegem zijn jaarlijks eetfestijn. Het B.B.- comit é nodigt iedereen van harte uit op de 18 de editie al van het eetfestijn. De Oppperbruiser Christ Meuleman en de bruisers gaan in 2020 opnieuw een grote uitdaging aan. De opbrengst van het eetfestijn gaat integraal naar Bruisend Balegem 2020. Balegem zal op 15 augustus alweer bruisen. Het B.B.-comit é gaat er opnieuw een grandioos volksfeest van maken. Neem deel aan het eetfestijn, toon een groot hart voor Bruisend Balegem. Er zijn inderdaad een pak euro’s nodig voor het indrukwekkend programma van Bruisend Balegem 2020. Het comit é wil het event GRATIS houden voor de bezoekers. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Er worden op zondag 9 februari kalkoen en warme beenhesp met frietjes en groentjes en sausjes geserveerd.Maak uw keuze. Deelnemen kost 16 euro, kinderen smullen tegen 10 euro.Een prikje als je het ons vraagt. Het B.B.- comit é beveelt je ook het thuismenu aan. Er worden op zaterdag 8 februari in de voormiddag tussen 9 u en 12 u varkenshaasje met pepersaus en gratin aardappelen of Oostends vispannetje bij je thuis afgeleverd.Van service gesproken! Kaarten zijn te verkrijgen bij de Balegemse Bruisers, Balegemse caf és, IJssalon Joosti.

Oppperbruiser Christ Meuleman: ‘Met Bruisend Balegem willen we op onze eigen Balegemse stijl een publiek van alle leeftijden een leuke en genietbare dag bezorgen. GRATIS dan nog. Een dagje uit, waarbij van alles te zien, te horen en te proeven is. Iedereen is welkom op Bruisend Balegem, dat al meer dan eens omschreven werd als de Gentse Feesten op één dag. Bruisend Balegem, laat je nu voor de tiende keer, opnieuw genieten. Een resem activiteiten voor de ganse familie. Bruisend Balegem, een vertrouwde cocktail van muziek, animatie, kunst, folklore, cultuur en vooral veel sfeer. Een hoogdag van amusement. En het moet gezegd, de opperbruiser Christ Meuleman en de bruisers gaan voor deze tiende editie alles uit de kast halen en zorgen voor een mengeling van topkwaliteit en breed amusement naar ieders smaak. Op de stomende affiche staat een absolute topper. Wie dat is, wordt nog even geheim gehouden. We houden u op de hoogte.         Reporter 17