Duimen voor Voorwaarts Gijzel Oosterzele

VGO – SKL Doorslaar, aftrap 15 u

Zondag 19 januari zijn de belangen groot voor Voorwaarts Gijzel Oosterzele. Met de komst van SKL Doorslaar staat voor Voorwaarts Gijzel Oosterzele de confrontatie met de tweede in de stand op het programma. Al wie met VGO te maken heeft, voelt zich na de drie opeenvolgende zeges lekker bij de ambities van de club. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
bruno-notebaert

Voorwaarts Gijzel Oosterzele deed op speeldag 18 wat het moest doen: met 0 – 2 winnen in TK Meldert. Bruno Notebaert (15’) en Quinten Vanlerberghe (89’) hebben Voorwaarts Gijzel Oosterzele naar de achtste seizoenzege geloodst. Na de zeges tegen Waasmunster, Heikant Zele en TK Meldert (9 op 9) zijn de weerbaarheid en het enthousiasme groot bij de spelers. Ze zijn gemotiveerd om mee te strijden voor een ticket voor de eindronde. Men wil zondagnamiddag (aftrap 15 u) tegen SKL Doorslaar de positieve lijn doortrekken. De Oosterzeelse voetbalclub wil zijn slag thuishalen. Uiteraard mag men het sterk voetballend SKL Doorslaar (35 p.) niet onderschatten. Zeker weten dat de bezoekers zullen willen meebouwen aan een leuke pot voetbal. Het vertrouwen bij VGO is momenteel niet stuk te krijgen. Kan moeilijk anders als je een sterke reeks (10 op 12) aan het neerzetten zijt. Tegen SKL Doorslaar, vierde zege op rij? Duimen maar. Een ticket voor de eindronde zou leuk zijn voor de club. En VGO kennende, zal het er voor gaan. Supporters, teken zondagnamiddag massaal present. Deze week stoomt de

quinten-vanlerberghe

trainersstaf het VGO — team klaar voor SKL Doorslaar, dat de heenwedstrijd won 4 — 1. VGO wil sportieve revanche. Het wordt om meer dan één reden een geladen confrontatie. Beide teams zijn offensief ingesteld. SKL scoorde al 49 maal, VGO 42 keer. Alle ingredi ënten zijn aanwezig om er genietbaar voetbalfeest van te maken. Als VGO wint geeft het SKL Doorslaar een mentale dreun. Het is belangrijk dat VGO zijn thuiswedstrijden wint, een reputatie opbouwen waarbij je het gevoel cre ëert dat niemand iets kan komen rapen in Hogeveld Oosterzele. Mits winst doet Voorwaarts Gijzel Oosterzele een uitstekende zaak in het klassement.     Reporter 17