Seniorenpaar Eddy en Carine met keizerspaar Vic en Claudine, Keizer Adriaan, Prins Elien en leden van het Feestcomit é

Recordeditie seniorencarnaval in Zottegem

Het Seniorencarnaval breide een meer dan waardig einde aan het verlengde weekend van Carnaval Zottegem. Met meer dan 450 uitbundige senioren was deze editie aan een absoluut hoogtepunt toe.

Niet alleen swingden ze erop los op de tonen van Leo’s Life Band, Seniorenkeizer Vic en Seniorenkeizerin Claudine verruimden ook hun gekroonde huis. “Om de groeiende aandacht voor carnaval bij die generatie de baas te kunnen en de toekomst te garanderen, vonden onze absolute sterkhouders het hoog tijd om hun team uit te breiden,” legt voorzitter Lieven Buysse van het Feestcomit é Zottegem uit. Zo werden Eddy en Carine maandag onder luid applaus aangesteld als nieuwe Seniorenprins en —prinses. “Zij hebben een ongelooflijke ervaring in overal waar er ambiance wordt gemaakt, en dat verzekert de toekomst van ons Seniorencarnaval,” lacht Lieven Buysse. Het Feestcomit é Zottegem zet z’n programma nog verder deze week met een bezoek aan het ziekenhuis, het Woonzorgcentrum Egmont en de beschutte werkplaats.