Feestcomité Zottegem op bezoek in AZ Sint-Elisbabeth en wzc Egmont

Afgelopen weekend was Carnaval Zottegem al behoorlijk intens, maar woensdag gingen de carnavalisten toch nog een andere toer op. Niet iedereen kan carnaval vieren en dus ging het Feestcomité Zottegem naar goede traditie langs bij de bewoners van het Woonzorgcentrum Egmont en bij de patiënten van het AZ Sint-Elisabeth om ook een stukje van carnaval te brengen bij wie niet zelf mee kan feesten.

Ze bezorgden hen een kleine attentie in het gezelschap van burgemeester De Potter, Prins Elien, Keizer Adriaan, Seniorenkeizer- en keizerin Vic en Claudine, het kersverse Seniorenprinsenpaar Eddy en Carine, jeugdkeizerinnen Joyca en Yilke en het nieuwe Jeugdprinsenpaar Wout en Marte.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X