Bevegemse buren ontmoeten elkaar tijdens nieuwjaarsreceptie

Zondag 19 januari toastten de Bevegemse Buren op 2020. Zoals de traditie het wil  lieten enkele  honderden buren van 0 tot 77+ het hart van Bevegem weer kloppen in de Bevegemse Vijvers.

D é gelegenheid voor een praatje, een glas drinken en een hap te eten terwijl de allerjongste receptiegangers lieten zich animeren in het kinderhoekje.   Na het uitwisselen van de goede voornemens onder de buren kwam Schepen Leen Goossens de ski ënde burgervader vervangen voor het overbrengen van de nieuwjaarswensen en een toelichting over o.a. de camerabewaking en de mobiliteit in en rond Bevegem. Ook de heraanleg van de Welzijnstraat en de plannen rond het stadion werden toegelicht samen met andere issues.

De nieuwjaarsreceptie van de “Bevegemse Buren” is voor de ene Bevegemnaar de gelegenheid voor een gezellig ‘buren-weerzien’ en voor anderen h ét moment om de buren beter te leren kennen met wie ze kortelings of soms al jaren in dezelfde wijk wonen. “Een geslaagde namiddag voor jong en oud”, besluiten de buurtbewoners.

Tekst Ulrich De Bosscher, foto’s HN3K