De echte Apollonia komt naar Elst op vrijdag 14 februari

Britney (Apollonia) komt naar geutelingendorp

.
Op vrijdag 14 februari 2020 heeft de derde Geutelingenfakkeltocht plaats door de straten van Elst. De fakkeltocht, een idee van mede-organisator Bert Broos — tevens voorzitter van de Gezinsbond In de Rand is reeds aan zijn derde editie toe. De start is om 19.30u aan de Apolloniakerk. Er wordt vervolgens een ommegang gemaakt met halt aan o.m. de Apolloniakapel.
De reuzen van Elst zijn van de partij en speciale gast is Britney uit Thuis (VRT) maar in het echte leven gekend als Apollonia Sterckx.
Apollonia wordt ere- meter van de Apolloniakapel en dit met de goedkeuring van Bert Broos en Marleen Van den Broeke (respectievelijk peter en meter van de kapel)

Carrière Apollonia Sterckx

Apollonia Sterckx (21 augustus 2006) is een Belgische actrice, bekend van haar rol als Britney Van Noteghem in de televisieserie Thuis. Verder speelde ze de hoofdrol als Manou in de film Waarom Wraak? van Noa Jacobs

(Foto VRT)