Geslaagd eetfestijn Sint-Barbaracollege, met dank aan “geolied team”

Op zaterdag 18 en zondag 19 januari gingen de deuren van de feestzaal van het Sint-Barbaracollege wagenwijd open voor het jaarlijks “Groot Eetfestijn”.

Ouders en genodigden konden eerst genieten van een lekker aperitief en daarna zich te goed doen aan de copieuze maaltijden van tafelhouder Vlassenbroek uit Ophasselt. Nadien werd er bij een drankje lekker bijgepraat. Een goed geolied team van leerkrachten, leden van oudercomit és, vriendenkring en vrijwilligers stond in voor een vlekkeloos verloop en realiseerde eens te meer een geslaagd eetfestijn. De opbrengst gaat integraal naar muzische, speelse en doordachte materialen en technieken op weg naar schrijven. Vanuit een gedragen visie zorgen diverse hedendaagse methodieken zoals ‘Krullenbol’, ‘Schrijfritmiek’ en’ Luna’ maar ook motoriek- en schrijfkoffers voor het stimuleren en ondersteunenvan onze kleuters en eersteklassers op weg naar schrijven. Met 15, 850 kg werd de bekoorlijke geschenkenmand gewonnen door Herman Dewulf, Firmin Bogaertstraat te Zottegem-centrum.