’t Rad Elene keert terug naar ‘Ghetto’ in WO II

Als tweede productie van haar 41ste speelseizoen brengt het toneelgezelschap ’t Rad Elene binnenkort ‘Ghetto’ voor het voetlicht, een aangrijpend stuk over de ervaringen van bewoners in het ghetto van Vilnius (Litouwen) tijdens de nazibezetting in de Tweede Wereldoorlog. ‘Ghetto’ is volledig gebaseerd op waargebeurde feiten.

De regie is in handen van Roxane Sirejacob en de acteurs zijn: Julie Meyvaert, Joke Callewaert, Merel De Cock, Nena De Cock, Yarie Lauwers, Ayrton Deneir, Flore Van Hooland, Merlijn Vermeiren, Britt Van Dooren, Miel Flam ée, Floor Verhaevert, Herv é Van Campen en Emiel D’Hoker.

De opvoeringen gaan door in zaal Sint-Cecilia aan het Romeins Plein in Velzeke, met galavoorstellingen (toegangskaarten aan 15 euro) op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari, telkens om 20 uur. Daarnaast zijn er ook nog drie gewone voorstellingen (8 euro, 6 euro voor kinderen -12 jaar) op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari om 20 uur en op zondag 9 februari om 18 uur. Plaatsen reserveren kan via e-mail naar radreservaties@gmail.com of telefonisch via 09  360 80 23 (na 19u30).