Con Animo stoomt zich klaar voor Lenteconcert

Tomeloze inzet voor muziek

Nieuwe lente. Nieuw concert. Met duivels genoegen vindt Harmonie Con Animo het de dringendste tijd om je nu al van harte uit te nodigen voor het Lenteconcert. Het lijkt nog ver af, maar noteer alvast, GC De Kluize Scheldewindeke, zaterdag 28 maart 2020. Een gouden raad, bestel vandaag al uw tickets. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).
‘Na ons winterslaapje zijn we met harmonie Con Animo momenteel hard aan het repeteren aan ons volgend lenteconcert. Op 28 maart is het namelijk terug zover en geven we voor u graag het beste van onszelf. Het zou ons erg blij maken om u op deze concertavond te kunnen verwelkomen’, luidt het devies van voorzitter Pieter Vermassen, een groot hart voor de muziekvereniging. Heb je het altijd uitgesteld om naar het Lenteconcert van Con Animo te gaan? Dan kan je dat nu rechtzetten. De Oosterzeelse harmonie brengt op 28 maart een gevarieerd programma. We kijken er met zijn allen naar uit, zo’n 60 muzikanten samen op het podium om hemelse muziek te bundelen. Met het gloednieuwe Lenteconcert geven de muzikanten van Con Animo nog maar eens een vervolg aan waar ze in excelleren, het publiek een zalige muziekavond bezorgen. In perfecte harmonie. Dit concert mag je gewoon niet missen. Een perfecte uitstap voor het ganse gezin voor een veelbelovende lenteavond. Kom kennis maken met de hemelse muziek van Con Animo. Must see. De Koninklijke Muziekvereniging zal je graag verwelkomen met je partner, familie, vrienden, kennissen,…in de theaterzaal van de akoestische Oosterzeelse cultuurtempel De Kluize. Zeker weten, Con Animo palmt de zaal in. Con Animo blijft staan voor onstilbare podiumhonger, veel durf, aangeboren muziekdrift, en vooral…veel goesting. Smul mee van het Lenteconcert 2020. Iedereen is van harte welkom. Het concert start om 20 u, vooraf (vanaf 19 u) kan je genieten van een gratis aperitief. Het concert wordt gedirigeerd door maestro Bart Van Der Strieckt en gepresenteerd door Katrien Haenebalcke.
Kaarten kosten 14 euro. Er is een kindertarief aan de helft van de prijs. Snel wezen, kaarten zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3, Scheldewindeke, reservaties@oosterzele.be, 09 / 363 83 30, https://apps.ticketmatic.com/widgets/gc_de_kluize/flow/verkoop?event=589748489681&l=nl#!/addtickets.   Reporter 17