Linda Naudts viert haar 101 ° verjaardag in WZC De Vlamme in Erwetegem

College van Burgemeester en Schepenen op bezoek

Een vertegenwoordiging van het College van Burgemeester en Schepenen ging vandaag langs om Linda te feliciteren met deze bijzondere verjaardag.

Cyrilla, die liefst wordt aangesproken als Linda werd geboren te Laarne op 1 februari 1919.   Reeds op jonge leeftijd werd Linda zelfstandig Antiquair te Antwerpen.   9 jaar geleden kwam deze kranige dame wonen in WZC De Vlamme.   Intussen is ze er een graag geziene en gekende gast met zeer veel vrienden en kennissen. Linda wandelt dagelijks door het WZC en gaat op bezoek bij haar medebewoners. Haar geheim om 101 te worden: een dagelijks pintje!

Burgemeester De Potter en schepenen Lieselotte De Roover en Leen Goossens wensten haar van harte proficiat en overhandigden haar met veel plezier het geschenk van de Koning en van het stadsbestuur.   Hopelijk nog vele jaren Linda! klonk het bij de burgemeester