Okra Sint-Goriks-Oudenhove stelt tentoon in LDC Egmont

Op de tweede dinsdag van iedere maand komen bij Okra – afdeling Sint-Goriks-Oudenhove leden van de schildersgroep en van de hobbyclub samen in het stedelijk Ontmoetingscentrum aan de Sint-Goriksstraat om er onder begeleiding van een professionele lesgeefster die ook regelmatig met nieuwe technieken voor de dag komt, prachtige kustwerken te maken.

Deze kunstwerken stellen zij nu tentoon in het Lokaal Dienstencentrum Egmont op de OCMW-campus (ingang via de Arthur Gevaertlaan) van maandag 3 tot en met vrijdag 28 februari. De tentoonstelling is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van het LDC: alle weekdagen van 8u30 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur (behalve op woensdagnamiddag). Contactpersoon bij Okra Sint-Goriks-Oudenhove is Rita Podevijn: telefonisch via 0473 67 10 19 of per e-mail naar bellevuehouffalize@gmail.ccom.