Wildplassen tegen de dekenale kerk te Zottegem loopt de spuigaten uit

Buurtbewoners van de Zavel klagen over het ongepast wildplassen aan de kerk

Laat ons eerlijk zijn heren, als de nood hoog is, de druk opgevoerd en de leiding op barsten staat dan kan wildplassen op een verlaten plek tegen één of andere boom ferm deugd doen.

We willen hier echt niet zeiken, maar toch kan er weinig begrip opgebracht worden als men dat middenin een stadscentrum doet waar er toch voldoende horeca-gelegenheden zijn om er ‘de patatten af te gieten’. Buurtbewoners en horeca-uitbaters van op de Zavel in Zottegem beklagen er zich over dat de dekenale kerk een fervent bezochte wildplasplek geworden is.

We willen daarom iedereen eraan herinneren dat het tevens in Zottegem verboden is wild te plassen op de openbare weg en/of op een plek zichtbaar vanaf de openbare weg (artikel 14 – Gemeentelijke Administratieve Sancties  ).