Spaghetti-festijn in Parochiecentrum Balegem

Proef ‘speciallekes’ van Groen Oosterzele

Op zaterdag 15 februari vanaf 17 u 30 kan je in het Parochiecentrum, Poststraat 48 in Balegem in een ontspannen sfeer lekker komen tafelen. Groen Oosterzele serveert de vermaarde klassieke bolognaise spaghetti of de heerlijke vegetarische variant. Aan u de keuze. Iedereen is welkom.   (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
Het Spaghetti-festijn van Groen Oosterzele, dat is telkens lekker eten, zonder toeters of bellen, voor een heel betaalbaar prijsje. Zeg zelf, 14 u voor aperitief en spaghetti. Kinderen tot 12 jaar smullen tegen 7 euro. Lekker eten hoeft dus niet duur te zijn. Groen Oosterzele wil je andermaal verwennen. Je komt naar het Parochiecentrum in Balegem voor de gezelligheid. Voor de laatste gaatjes is er een verleidelijk en gevarieerd dessertbuffet. Stemmige achtergrondmuziek zal het eetfestijn opfleuren. Het is een uitgelezen moment om elkaar beter te leren kennen en op een ongedwongen manier te keuvelen over koetjes en kalfjes. En de kids gaan het graag horen. Leuk meegenomen, voor de kinderen is er een speelhoek en diverse spellen.
Graag inschrijven voor 10 februari via overschrijving met vermelding van aantal (kind/volwassenen) en soort (bol/veg) op rekening BE26 4441 6490 4129, of mail naar evenementen@groenoosterzele.be. Je kan ook ter plaatse betalen.         Reporter 17