Een reis doorheen het darmkanaal door Prof. Dr. Danny De Looze (Topdokters)

Vroeg je je al eerder af wat er gebeurt eens ons “nationaal gerecht” (biefstuk/friet met peperroomsaus en sla/tomaat) doorgeslikt is en het aan zijn reis door het spijsverteringskanaal begint?

Hoe onze voeding verwerkt wordt en uiteindelijk omgevormd wordt tot…(jeweetwelwat), wordt u duidelijk gemaakt op woensdag 19 februari 2020 in de Theaterzaal van CC De Steenoven, Kerkkouter 36 te 9550 Herzele.
Deuren gaan die avond open vanaf 19:30 u, aanvang van de uiteenzetting om 20:00 u stipt.

Professor De Looze, maag-darmspecialist in het UZ te Gent, neemt u mee op deze reis door het spijsverteringskanaal.

Tijdens deze reis geeft hij – als een ervaren gids – bevattelijke uitleg over enkele veel voorkomende spijsverteringskwalen en horen we ook hoe darmkanker voorkomen kan worden.

Hij licht tenslotte ook een tipje van de sluier op over de miljarden bacteri ën die in onze darmen leven en hoe deze ziekten kunnen veroorzaken.

Leden van de gezinsbond betalen voor deze leerrijke avond 5 Euro, niet-leden 8 Euro.

Inschrijven kan via eddy.de.backer@scarlet.be (met vermelding van “Danny De Looze”, aantal personen, lidnummer en afdeling) en dit ten laatste op maandag 17 februari 2020.

Uw inschrijving is definitief na overschrijving van het juiste bedrag naar rekeningnummer BE55 9795 7799 7844 met vermelding van “code 741201 naam, aantal personen en lidnummer”.