‘Baby aan boord’-beurs in AZ Sint-Elisabeth Zottegem

In plaats van de vroegere reeksen van wekelijks opeenvolgende informatieavonden houdt de dienst materniteit van het AZ Sint-Elisabeth Zottegem, in samenwerking met Kind & Gezin, nu ongeveer viermaandelijks onder de noemer ‘Baby aan boord’ een informatieve beurs voor aanstaande ouders; ook de partner is dus welkom.

Op zaterdag 8 februari gebeurt dat voor de eerste keer dit jaar. Van 14 tot 17 uur kunnen zij dan in het auditorium op de derde verdieping van het ziekenhuis terecht bij vroedvrouwen en kinesisten voor informatie over zwangerschap en levenswijze tijdens de zwangerschap, relaxatie en arbeid, bevalling en verzorging van de baby, (fles- en borst)voeding en postnatale zorg, sociale rechten en plichten enz.

Ook zullen de beursbezoekers via begeleide rondleidingen een kijkje kunnen nemen op de kraamafdeling en in het verloskwartier. De toegang tot deze beurs is gratis en op voorhand inschrijven is niet nodig. Voor meer inlichtingen kan men contact opnemen met de AZ-materniteit via 09  364 87 60. Voor de volgende ‘Baby aan boord’-beurs is het daarna wachten tot woensdag 17 juni, dan ‘s avonds van 18u30 tot 21u30.

Volledigheidshalve voegen we hier nog aan toe dat inschrijven voor de eerstvolgende acht prenatale GVO-lessenreeksen (t.e.m. lessenreeks van 21/4 tot 12/5) niet meer mogelijk is wegens volzet. Voor de daaropvolgende lessenreeksen (vanaf de lessenreeks van 23/4 tot 28/5) kan het wel nog.