Heb je even voor…Bruisend Balegem?

Stomende affiche met als absolute topper Frans Bauer

Bruisend Balegem heeft een absolute topper uit de internationale showbizz kunnen strikken: Frans Bauer. Hij is al lang top in Nederland en in Vlaanderen. De absolute topvedette   op de affiche van Bruisend Balegem 2020. Wie eens naar Bruisend Balegem is geweest, komt op zaterdag 15 augustus zeker terug voor de 10 de editie. Zoveel is zeker, Bruisend Balegem 2020 wordt opnieuw een totaalspektakel om ‘u’ tegen te zeggen. De opperbruiser Christ Meuleman en de Bruisers hebben duidelijk gekozen om niet te raken aan de kwantiteit én kwaliteit. Bruisend Balegem wordt op 15 augustus opnieuw een smaakvolle cocktail van muziek, animatie, kunst, markt, expo, folklore, cultuur, amusement, sfeer. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Ter gelegenheid van het jaarlijks eetfestijn op zondag 9 februari maakt Bruisend Balegem   nu al de naam bekend van de top-artiest die op zaterdag 15 augustus 2020 mag aantreden op het schlagerpodium van het tweejaarlijkse volksfeest in de Balegemse straten: het wordt niemand minder dan Frans Bauer. Met Frans Bauer heeft het B.B. — comit é   weer een topper van formaat kunnen strikken voor de jubileum (10de !) editie van Bruisend Balegem met als thema “Zubil éé, Zubil éé ! “. Balegem wordt dit jaar ook 900 jaar en ook rond deze viering worden activiteiten gepland ! De Nederlands charmezanger Bauer wist in zijn rijkgevulde muziekcarrière tientallen keren de Rotterdamse Ahoy uitverkocht te krijgen. Ook in het Antwerpse Sportpaleis gaf hij meerdere uitverkochte concerten, en komend seizoen maakt hij opnieuw een tocht langs de mooiste podia van Nederland en Vlaanderen, met een tussenstop in …het landelijke Balegem. Noteer alvast 15 augustus met stip in uw agenda. Het wordt weer een onvergetelijke dag met een indrukwekkend programma. Op de andere podia immers zullen o.a. Yevgueni, Bart Herman en Cleymans & Van Geel optreden ! Naast muziek wordt vooral veel werk gestoken aan het marktgebeuren, kunstrijke standen en bijzondere activiteiten. Het straattheater maakt BB weer tot de “Gentse Feesten van 1 dag”. En voor wie er mocht aan twijfelen, Bruisend Balegem denkt ook je portemonnee, op zaterdag 15 augustus is en blijft het evenement GRATIS. Intussen zijn Opperbruiser Christ Meuleman en zijn ronduit schitterend B.B. – team er in geslaagd om van Bruisend Balegem een toeristisch en cultureel topevenement te maken. Bruisend Balegem zal op de tiende editie mega-goed zijn.           Reporter 17