Ladies Night Egmonts Winterdorp levert 1.000 euro op voor Think Pink

De Ladies Night die eind december werd georganiseerd in Egmonts Winterdorp heeft 1.000 euro opgeleverd voor Think Pink.

Tijdens de Ladies Night zetten de standhouders van Egmonts Winterdorp alle zeilen bij voor een typische ‘girls night out’. Miss België 2018 Angeline Flor Pua en Martijn en Joerie van De Mol kwamen langs voor een meet and greet, er waren goodie bags en allerlei optredens. De standhouders spraken af om een deel van hun inkomsten weg te schenken en ook schepen van Feestelijkheden deed uit eigen naam een duit in het zakje. Think Pink is een vzw die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X