Kom genieten van Inxs-Tacy

Try – out in muziekcafé Zappa Scheldewindeke

Op 28 februari speelt Inxs – Tacy  een eerste try-out in het zaaltje van muziekcafé Zappa in Scheldewindeke, Moortselestraat 7. Een fantastische band, een supergezellige sfeer en een belevenis om U tegen te zeggen. De try-out kondigt zich aan als een onvervalste hoogmis voor muziekliefhebbers. Zeker niet te missen. (Reporter 17, DDL, foto ED)

Grijp de kans om Inxs – Tacy  live aan het  werk te zien. De band staat garant voor een fantastisch live – optreden. ‘Inxs – Tacy  is een Tribute band van Inxs, de legendarische band met frontman Michael Hutchence. Het was reeds lange tijd mijn droom om een Inxs Tribute te starten, maar dat is nu eindelijk realiteit geworden. Wij hopen dit jaar menige podia te kunnen bespelen en zo de geniale muziek van Inxs levendig te houden’, weet een enthousiaste Eddy Demeyer. De band bestaat uit Eddy Demeyer (frontman), Tom Ghyselinck(toetsen/gitaar), Christoph Dhaenens (lead gitaar), David Van den Bosch (drum) en Sanne Bostyn (bas). Het optreden van Inxs – Tacy op vrijdag 28 februari moet je een speciale energiestoot geven om met veel plezier het nieuwe weekend in te zetten. Naar muziekcafé Zappa kom je voor een heerlijke muziekavond en ambiance. Het wordt met het optreden van Inxs-Tacy een zorgeloze vrijdagavond. De nachtraven mogen lang blijven plakken. Café Zappa, een plek waar je je goed gaat voelen. Meer info: Eddy Demeyer, 0496/552383, eddy@BEbvba.be, https://www.facebook.com/Inxs-tacy-The-Inxs-Tribute-Band-102114281359804/, https://www.facebook.com/events/1009431179438683/.     Reporter 17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X