Leerlingenraad schenkt 1200 euro aan Kind & Kanker Animatie vzw na Warmste Week


Geraardsbergen. De leerlingenraad van het GO! Atheneum Geraardsbergen schonk een cheque van 1200 euro aan de vzw Kind & Kanker Animatie uit Geraardsbergen, verzameld via verschillende acties .
Dankzij de verkoop van lekkernijen op de ‘Kerstmarkt van het KA’ en de verkoop van hotdogs, chocolademelk en taart tijdens de speeltijden net voor de kerstvakantie in de ‘Warmste Week van het KA’ verzamelde het leerlingenteam van voorzitster Maike Borremans dit mooie bedrag.

Er werd gekozen voor de vzw ‘Kind & Kanker Animatie’ die morele en psychologische steun geeft aan kankerpatiëntjes en kinderpatiëntjes. Deze nobele vzw gevestigd op de Astridlaan in Geraardsbergen werd bewust gekozen, aangezien het GO! Atheneum Geraardsbergen graag inzet op lokale verankering en de ondersteuning van lokale initiatieven.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X