Techno Power, nieuwe attractie op Winterfoor Geraardsbergen

 


Geraardsbergen. Met trots kunnen we de komst van een gloednieuwe attractie aan kondigen naar de Winterfoor in Geraardsbergen. Steve Stappers zorgt met de attractie Techno Power voor een Belgische première op de Winterfoor.Steve komt maar al te graag naar Geraardsbergen liet hij ons weten. Voor hem is het een eerste kennismaking met de Oudenbergstad. Hij hoopt dat zijn nieuwe attractie alvast een meerwaarde kan betekenen. Een nieuwe molen is steeds leuk en vernieuwing doet de mensen verlangen om naar de kermis af te zakken.

Ook schepen Panis is bijzonder blij met deze attractie. “We zijn zeer vereerd dat dergelijke grotere attracties opnieuw interesse hebben in onze kermis. Samen met het behoud van de vaste waarden, een bijkomende eetgelegenheid op het Stationsplein en goed gevulde Vesten kunnen we alleen maar stellen dat dit jaar een topeditie zal worden. Ook de Jumper op De Vesten die vorig jaar zijn primeur in Geraardsbergen had is er terug bij.”

Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd aanstaande zaterdag 22 februari om 10.30 uur op het Stationsplein voor de inhuldiging van de nieuwe attractie met medewerking van de foorkramers en Macota

Foto’s: Techno Power — Steve Stappers.